MTS Grondzuigmachines

Home - MTS Grondzuigmachines

Daar er steeds meer kabels en leidingen in de grond liggen is het vandaag de dag vrijwel onmogelijk om te graven zonder schade aan te brengen. De bouwmachine industrie heeft daarvoor in het recente verleden veel waardevolle en slimme machines op de markt gebracht. Een van de meest innovatieve en efficente instrumenten is de grondzuigmachine van de Duitse fabrikant MTS.

Hoge kwaliteit, snelle service en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste factoren voor MTS als fabrikant van grondzuigmachines. 

Het gepatenteerde zuigprincipe en het gebruik van meerdere ventilatoren heeft ondertussen bewezen dat de machines van MTS de sterkste in hun soort zijn. 

Enkel de mooiste componenten worden gebruikt om deze machines samen te stellen, denk hierbij aan merken als HAWE, SKF, Siemens, Abitron(Hetronic), Mattei en Festo. 

De constructieve componenten die onderhevig zijn aan slijtage en vocht worden vervaardigd uit RVS, afgewerkt met hoogwaardige coatings(met zinkstof-primer garantie) om de levensduur en bedrijfszekerheid ten goede te komen. 

De MTS grondzuigmachines zijn op een dusdanige manier ontwikkeld dat onderhoud en reparaties snel en effectief kunnen worden uitgevoerd om zo stilstand van uw machine tot een minimum te reduceren. Met uiterste precisie worden de machines opgebouwd om zowel in beladen als onbeladen toestand de aslasten aan de wettelijke voorschriften te laten voldoen. 

Speciale wensen van de klant zijn het belangrijkste gegeven voor MTS, hierdoor kan de perfecte machine voor uw toepassing geconstrueerd worden. Met meer dan 500 geproduceerde MTS grondzuigmachines kunnen wij terugkijken op een groot aantal positieve ervaringen. 

Klanten bevestigen: MTS is de innovatief toonaangevende fabrikant van grondzuigmachines.

Wij adviseren u graag!

Aanbod

Innovaties

RVS Deksel en container

Bekleding van deksel en container in RVS voor langere levensduur en het makkelijker lossen van materiaal.

MTS mega-arm

Grotere reikwijdte en bestand tegen hogere krachten

IKE-draaistuk

Hydraulisch aangedreven draaistuk om het lossen van de bodem te vergemakkelijken.

Hydrostaat

Hydraulisch rijden en sturen vanaf de afstandsbediening

Hoog-kipper

Direct lossen in container. Kiphoogte 240cm of 300cm

Hogedruk reiniger

Hogedruk reiniger, met automatische slanghaspel en 500ltr watertank.

Designpakket

Bekleding van constructie en open ruimtes om schoonmaken te vergemakkelijken.

Industriepakket

Gasdetectie, aardingscontrole systeem, EX afstandsbediening en ADR